Güei celébrase'l Día de la Hostelería y los actos centrales n'Asturies festexáronse nel Centru Niemeyer. Inauguróse una escultura y apurriéronse les distinciones 'Embaxadores' de la gastronomía asturiana.
Son los 32 nuevos 'Embaxadores' de la gastronomía asturiana. Cocineros con estrella como Isaac Loya o Pedro Morán, guisanderes como Ramona Menéndez o pasteleros como'l mozu valdesanu Jonathan Ovalle.
Un distintivu que creó'l Principáu coles mires de convertir Asturies en destín turísticu gastronómicu. Los galardonaos recibieron unes chaquetes, que se van apurrir de forma añal sol programa 'Asturies, Cocina de Paisaxe'.
© 2024 Radiotelevisión del Principado de Asturias | Todos los derechos reservados
Publicidad | Aviso Legal | Política de privacidad | Política de cookies | Consentimiento de cookies | RSS | Sobre RTPA | Entidad adherida a AUTOCONTROL